De Klussenier Bjorn Gerling
De Klussenier Bjorn Gerling

Reviusstraat 68
7121 VZ Aalten

Dien uw offerte-aanvraag in   

0543 45 00 20
06 3456 9533
bjorngerling@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 67599079

Even voorstellen

Mijn naam is Bjorn Gerling en ik woon samen met mijn partner Manon in Aalten. Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Aalten, Varsseveld, Lichtenvoorde of Winterswijk? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik heb jarenlang gewerkt als interieurbouwer en de laatste jaren als meubelmaker. Hierdoor kan ik alles op het gebied van timmerwerk. Maar doordat ik eigenlijk altijd ook andere werkzaamheden uitvoerde, heb ik mijn kennis verbreed. Ik kan wel zeggen dat ik alle werkzaamheden in en rond het huis kan uitvoeren.

Welke werkzaamheden ik voor u kan uitvoeren? Alle werkzaamheden op het gebied van renovatie en onderhoud. Denk hierbij aan de complete plaatsing van keukens, badkamers, en toiletten maar ook gevelbekleding, schuren, wanden en reparatiewerk.

Naast de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden mag u ook van mij een professionele werkhouding verwachten. Ik denk graag met u mee over verschillende mogelijkheden, wanneer een opdracht onmogelijk lijkt, ga ik graag met u op zoek naar een andere geschikte oplossing. Maar ook de inkoop van het materiaal en de inhuur van derden kunt u aan mij overlaten. Ik ben uw aanspreekpunt en de verantwoordelijke voor uw verbouwing.

Heeft u een verbouwing gepland staan en wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden? U kunt gerust contact met mij opnemen. Bij mij betaalt u geen voorrijkosten en op alle klussen ontvangt u 12 maanden garantie. Ik verzorg graag een vrijblijvende offerte of kom bij u langs om u persoonlijk te woord te staan en de mogelijkheden te bespreken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...